Zimska liga se polako ali sigurno vraća u Labin!

Zaključen je prvi vikend na ponovo pokrenutoj Zimskoj malonogometnoj ligi Labinštine. Sudeći po utakmicama, reakcijama igrača i publike, popularna „Zimska“ se polako ali sigurno vraća u Labin i zauzima mjesto koje zaslužuje.

Prvog vikenda igralo se u sve 3 konkurencije:

U11 – Dječaci mlađi od 11 godina odigrali su u subotu 1. kolo, te pokazali da će liga biti jako napeta i uzbudljiva. Istaknuo se Rudar koji je sa dvije momčadi ostvario dvije pobjede protiv Iskre Vinež i Nedešćine, dok su Rabac i Žminj podijelili bodove. Klinci će ponovo na teren u subotu od 11:00 kad se igra drugo kolo.

VETERANI – Veterana je 4 pa će igrati trokružno. Prvi vikend pokazao nam je da su favoriti lige Harlem i Santa Domenica c.b. Alt, ali i Cement i Raša Merag kad su u kompletnom sastavu mogu ući u tu priču.

SENIORI – Seniori igraju u dvije skupine. Prvi vikend je na neki način iznjedrio širi krug favorita: Harlem Autootpad Trumić to je bio i prije početka, dok su prve utakmice pokazale da će jako neugodne biti ekipe Me Guste,  C.B. Jeanette MB Zubac i Santa Domenice. Ostale ekipe će se boriti za mjesto u četvrtfinalu gdje je ipak u jednoj utakmici sve moguće.

 

Za ovaj vikend najvaljujemo nekoliko odličnih derbija:

U kategoriji U11 u subotu se sastaju NK Rudar 1 i NK Rabac. U veteranima je, također u subotu, na rasporedu “vječiti derbi” između Harlema i Santa Domenice c.b. Alt.

Seniori nam imaju za ponuditi par jako interesantnih utakmica: u subotu se u derbiju kola sastaju Me Gusta i Santa Domenica, a jako zanimljivo bi moglo biti u srazu Mystica i Potpićna.

U nedjelju je na rasporedu još jedan derbi u skupini A između Santa Domenice i C.B. Jeanette MB Zubac, a vatreno će biti i na utakmicama Rabac – Cement, Iskra – Polet i Harlem Autootpad Trumić – C.B. Mystic.

Zato za vikend – SC Franko Mileta!  🙂